2 taggal is bővült a ProLights EclPanel TWC fényvető családja

2022. január 25

Három évvel az igen sikeres EclPanel TWC és EclPanel TWC Jr LED derítők bemutatása után a PROLIGHS két vadonatúj taggal bővíti ezt a fényvető családját, az EclPanel TWC Jr 4×1 és az EclPanel TWC Mini 2×1 típusokkal.

Az új típusok a nagyobb testvérek jellemzőivel mind rendelkeznek, így RGB+WW LED moduljaik is megegyeznek azokéval, továbbá 2200-15000K CCT tartományuk, HSI, RGBW, XY kordinátás, valamint színszűrő emulációs színkeverési rendszereik is tökéletesen azonosak. Vezeték nélküli beépített vevőjük mind a WDMX, mind a CRMX rendszereket felismeri azon túl, hogy vezetékes vezérlése a DMX szabványon túl az Art-Net és az s/ACN protokollokat is fogadja. A normál 230V-os hálózati betápon túl külső 24-36VDC feszültségű akkumulátoros táplálással, valamint 48VDC feszültségű külső tápegységgel is működtethető.

Az EclPanel TWC Jr 4×1 típus 230W-os LED teljesítményű és közel 16000 lumen fényáramot ad 4000K színhőmérsékleten, e mellett magas CRI, TCLI és TM30 értékeket biztosít a teljes színhőmérséklet tartományban. A Mini kis testvér kompakt mérete ellenére 115W-os LED teljesítmény mellett közel 7000 lumen fényteljesítményt ad le ugyanúgy 4000K színhőmérsékleten.

A PROLIGHTS derítők növekvő sikere a nagy hollywoodi produkciókban a kiváló fényteljesítmény és fényminőség mellett a sokoldalú beépített funkcióknak köszönhető. Ilyenek például a széles, 40kHz-ig terjedő PWM tartomány, a rendkívül alacsony hűtési zajszint, a különösen finom felbontású dimmerelés az alacsony szabályzási tartományban, valamint az az új speciális szabályzási görbe, mely 16 bites hatást nyújt 8 bites szabályzás mellett is.

A most bemutatott új típusok az előző típusok kiegészítőit úgyszintén megkapták, tehát rendelhető hozzájuk egyebek mellett lágyító előtét és előtétrács is, valamint rúdműködtetésű kivitellel is rendelhetők.

További információért látogasson el a www.prolights.it oldalra, vagy keresse munkatársainkat.