[:hu]

A hagyomány idén sem szakadt meg, az OPAKFI május 13-án a zuglói Szent István Király Zeneházba invitálta az akusztikai piacon érdekelt cégeket egy kiállítással egybekötött szakmai napra.

Az egész napos rendezvény programját úgy állították össze, hogy a szakmai előadások mellett a látogatók megismerhették kiállításon standdal megjelenő cégek újdonságait, személyes egyeztetésekre, véleménycserére is volt lehetőség.

A Lisys-Project Kft., kollégái több éves szakmai tapasztalatának köszönhetően nagy szaktekintélynek számít ezen a speciális területen. A céget Nagy Máté Gábor, Barrisol fóliákért felelős szakember és Böröcz Sándor ügyvezető igazgató képviselte a kiállításon. A szakmai előadás sorozatban Nagy Máté Gábor a Barrisol akusztikai fóliáról tartott előadást, bemutatta széles felhasználási körét, illetve kitért a Microsorber rendszerek különleges alkalmazási területeire is.

Az akusztikai fóliákkal és a Microsorber rendszerekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre kimerítő szakmai választ adnak a Lisys-Project Kft. szakemberei.

[:]