Építészeti világítás

Kültéri világítás

A Lisys-Project név egyet jelent a minőséggel és a kreatív koncepciók szakszerű megvalósításával a kültéri világítás területén. Több mint 20 éves szakmai múltra visszatekintő kollégáink mind a közszféra intézményeinek megbízásait (önkormányzatok, kulturális intézmények, önkormányzati cégek, állami vállalatok), mind magánvállalkozások felkéréseit (fővállalkozó cégek, villanyszerelő vállalatok stb.) sikerrel teljesítették és kimagasló eredményességgel járultak hozzá többek között a Nemzeti Színház vagy a Parlament díszvilágításához.

Professzionális megvilágítás nélkül köztereink, szobraink, építészeti alkotásaink a természetes fény eltűnésével sötétségbe burkolóznak, élvezhetetlenné válnak esti sporteseményeink, balesetveszélyesebbé közútjaink. A környezet- és energiatudatos világítás tervezése ma már elengedhetetlen része bármely kültéri építészeti projektnek. Ez azon a felismerésen alapul, hogy nem kell szükségszerűen lemondani az építészet nyújtotta vizuális élményről naplemente után sem.

Filozófiánk, hogy maximális energiahatékonyságú, korszerű és a hosszú távú költséghatékony működtetés alapelveinek megfelelő világítástechnikai megoldásokkal álljunk elő. Cégünk a legmodernebb termékpalettával dolgozik. Többek között olyan nemzetközi cégekkel működünk együtt a kültéri világítás területén, mint a Wibre és a Martin Architectural.

Beltéri világítás

Cégünk – a Lisys-Project Kft. – 2 éve alakult, de munkatársaink 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Irodák, intézmények, hotelek és éttermek beltéri építészeti világítási rendszereinek tervezésében és kiépítésében projekt-mérnök csapatunk innovatív megoldásokkal, világszínvonalú termékkínálattal és minőségi szolgáltatással valósítják meg megbízóink elképzeléseit. Partnereink a minőségi szolgáltatásban többek között az Erco, XAL, Lutron, Barrisol.

Tudjuk, hogy a termékfejlesztések az energiatakarékos, költséghatékonyan működtethető fénytestek, világítástechnikai megoldások irányába mozdulnak. Számunkra már hosszú ideje nyilvánvaló, hogy ezen az úton kell haladnunk és mindennapi működésünket is ennek rendeljük alá. Tevékenységünk lefedi komplett rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását.

A világítás kreatív tervezése és mérnöki precizitású kivitelezése számunkra nem munka, hanem hivatás. Cégünk célja, hogy munkájával rávilágítson arra, hogy az életünk minden percére hatással lévő fény tudatos tervezés mellett és megfelelő szakmai háttérrel olyan eszközzé varázsolható, amely észrevétlenül teszi jobbá az emberek mindennapjait.