Rólunk

Cégünk, a Lisys-Project Kft. 2013-ban alakult, de munkatársaink zöme legalább 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Projekt-mérnök csapatunk innovatív megoldásokkal, világszínvonalú termékkínálattal és minőségi szolgáltatással valósítja meg megbízóink elképzeléseit. Fő tevékenységi köreink felölelik a professzionális világítás- és hangtechnika szinte összes területét. Legyen szó akár hang-, színpad-, vizuális- vagy komplett vezérléstechnikai rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről vagy karbantartásáról, a munkák teljes vertikumát kínáljuk. Kiszolgálva a piacon egyre erősödő igényeket, napelemrendszerek tervezését és telepítését is vállaljuk.

Legfontosabb működési területeink:
Díszvilágítási rendszerek • Közvilágítási rendszerek • Kül- és beltéri sportvilágítási rendszerek • Beltéri építészeti világítási rendszerek • Színház- és koncertvilágítási rendszerek • Színházi és koncert hatáshang rendszerek • Épülethangosítási rendszerek • Napelemrendszerek tervezése és telepítése

Mind a közszféra intézményeinek (önkormányzatok, kulturális intézmények, önkormányzati cégek, állami vállalatok), mind magánvállalkozások (fővállalkozó cégek, villanyszerelő vállalatok, magánszemélyek) megbízásait felelősséggel teljesítjük. Jelentős nemzetközi kapcsolatrendszerünk garancia nem csak arra, hogy magas minőségű termékeket forgalmazzunk, hanem segít minket abban is, hogy innovatív, hazákban még nem ismert, élen járó technológiákat, berendezéseket, megoldásokat mutassunk be.

Sikerünk záloga kollégáink sok éves szakértelme, a teljes munkafolyamatot meghatározó kreativitása és az a hozzáállás, ahogyan minden körülmények között professzionális megoldást találnak egy-egy felmerült problémára.

A világítás kreatív tervezése és mérnöki precizitású kivitelezése számunkra nem munka, hanem hivatás. Cégünk célja, hogy munkájával rávilágítson arra, hogy az életünk minden percére hatással lévő fény tudatos tervezés mellett és megfelelő szakmai háttérrel olyan eszközzé varázsolható, amely észrevétlenül teszi jobbá az emberek mindennapjait.