Színpadtechnika

Vannak olyan területek, ahol a maximális élmény kizárólag hang- és fényhatások tökéletes elegyével érhető el. Működésünk egy speciális területe épp erre koncentrál. Színház- és koncert világítási rendszerek, színházi hatáshang rendszerek és épülethangosítási rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozunk.

A színpadi hangosítás és fényjáték sikere abban rejlik, hogy a közönség kompromisszumok nélkül élvezheti az élő produkciót. Küldetésünk a hang torzításmentes eljuttatása a közönséghez. Termékkínálatunk kiterjed az egyszerűbb, kisebb rendszerektől az összetett, nagy teljesítményű professzionális hang- és világítási rendszerekig. Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött minden felmerülő problémára kreatív megoldást találnak, és a tervezéstől a kivitelezésig messze menőkig biztosítják a legmagasabb színvonalat.

Partnereink termékei kategóriájukban világszínvonalat képviselnek, piacvezető helyet töltenek be. Nálunk a magas minőség nem ígéret, garancia erre kapcsolatunk többek között a Nexo-val, Martin Professional-al, Robert Juliat-val, Yamaha-val, CAMCO-val, MA Lighting-gal.