Idén is megrendezésre került a korábbi évekhez hasonlóan méltán sikeres ProLight + Sound kiállítás Frankfurtban. A színházi-, koncert és rendezvényszervezők legrangosabb eseménye április 2. és 5. között mutatkozott be, ahol nemcsak a professzionális fény- és hangtechnika képviseltette magát, de megtalálhatók voltak DJ felszerelések és hangszerek is (Musikmesse), a legújabb fejlesztések a világ minden tájáról.

A leginnovatívabb gyártók között találkozhattunk az Ayrton, a MinuitUne, a Martin, a Robert Juliat és az MA Lighting termékeivel, és természetesen a Music&Lights is felvonultatta ProLights kínálatának legjavát. Őket egyrészt a kiállítói standjuk terjedelmes mérete, másrészt önálló, óránkénti látványos demó show-műsoruk jellemezte. A legújabb, zászlóshajónak számító termékek bemutatását követően mérnöki precizitással megkomponált, zenei aláfestésű fény-show következett, amit a közönség minden alkalommal hatalmas tapssal jutalmazott. AMusic&Lights standján például– többek között – a gyártó legújabb mozgófejes profil fényvetőjéről, az RA2000-ről rántották le a leplet. A vadiúj fényvető, valamint a teljes bemutatkozó show repertoárja elérhető, és bármikor visszanézhető facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/lisysproject/videos/2234713470073960/

A kiállítók közül kevés cég mondhatja el, hogy termékei európai fejlesztésűek és teljes egészében európai gyártásúak is – ezek egyike a világszínvonalú termékeket gyártó és kiállító francia Robert Juliat. Idén nagy évfordulót is tartottak, hiszen pontosan 100 éve, 1919-ben alapította meg Robert Juliat Párizs közelében a mozgófilm hőskorában cinematográf lámpákat gyártó cégét. Szinte egyedülálló, hogy a mai napig teljes egészében már a harmadik generáció vezetésével a Juliat család tulajdonában, családi vállalkozásként működik a vállalat.

cof

Ilyen nagy múltú, és termékfejlesztésben élen járó filozófiájú cégek képviselőjének lenni igazán megtisztelő, ezért vagyunk biztosak abban, hogy jövőre is tudósítani fogunk a helyszínről.