Az ünnepek közeledtével számot vetünk a mögöttünk álló évvel és fogadalmakkal, tervekkel, nagy várakozással vágunk bele az újba. Sokaknak ez az időszak azonban nem első sorban az örömről, az ünneplésről szól, vannak olyanok is, akik hosszú betegségből épülnek fel, erre koncentrálják minden erejüket.

A hazai gyermekkórházak és más egészségügyi intézmények műszeres ellátottsága nem tökéletes. A Napfény a beteg gyermekekért, rászorultakért közhasznú alapítvány azért dolgozik, hogy ezen a helyzeten segítsen. Napi munkájuk során folyamatosan szembesülnek azzal, mennyi nehézséget okoznak az elavult, vagy hibásan működő műszerek a beteg gyermekek mindennapi gyógyítása során, modern eszközök hiányában pedig az orvosok munkája gyakran teljesen ellehetetlenül.

 Az alapítványon keresztül az új eszközök beszerzését idén is támogatjuk – most 12 db gyógyszeradagoló pumpát szeretne az alapítvány a szív- és érrendszeri betegségben szenvedő gyermekek gyógyítására megvenni.

Őszintén reméljük, hogy a Lisys-Project Kft. pénzbeli felajánlásával e nemes cél minél hamarabb elérhetővé válik. Mi így járulunk hozzá a beteg gyermekek felépüléséhez.