Az Ayrton 15. születésnapja alkalmával egy kis dobozba csomagolt új generációs csodával lepte meg a rajongóit. A MERAK hihetetlen zoom átfogási tartománya 7 foktól egészen 70 fokig terjed. A meghajtása természetesen 250W LED RGBW. Az Ayrton mit sem engedett a tőle elvárt extra halk működésből, sőt ami még igazán ámulatba ejtő, az az elképesztően kis méret, mindössze 55 cm magas az egész lámpatest.

Az újratervezett Fresnel lencse tökéletesen homogén színkeverést biztosít, legyen szó bármilyen színről is. Az újfajta folyadékhűtő rendszer segítségével a lámpatest bármely pozícióban használható természetesen maximális kimeneti teljesítmény mellett. További érdekesség a beam shaper funkció is.

A MERAK kecses, frissességet sugárzó, indusztriális megjelenésével, csak úgy, mint az új menü rendszerével és egyszerű kezelhetőségével új távlatokat nyit a színházi világítás területén. Tökéletes KIVÁLTÓ lámpatestje lehet a korábban nagy szeretettel alkalmazott motoros yoke-ba szerelt Fresnel lencsés lámpatesteknek.