A 17. FINA úszó világbajnokságra nem véletlenül rendeltek tőlünk Lancelot fejgépeket és Wildsun mozgófejes lámpatesteket, hiszen ezek kategóriájuk legjobbjai. Így nagy távolságból is tökéletes megvilágítást kapnak a bajnokok.

Robert Juliat – Lancelot

A Robert Juliat Lancelot fejgépét a család többi tagjához hasonló igen magas műszaki és minőségi színvonalon tervezték és gyártották. A Lancelot optikai újításának köszönhetően mind fényerejében, mind a vetítési távolságban felülmúlja kisebb testvéreit. A Lancelot mára a legnagyobb sportesemények, rendezvények és koncertek megkerülhetetlen világítástechnikai eszköze lett. Innovatív technológiája, kiemelkedő fényteljesítménye és rendkívül egyenletes fényköre méltán tette a koncertvilág etalonjává. A Lancelot nem csak egy újabb nagy távolságú fejgép, hanem moduláris felépítésével, kézi- vagy motoros tartozékaival kiegészítve a valaha megépített legerősebb és legtöbb szolgáltatást nyújtó fejgéppé vált, mellyel akár 500m-es távolságban is dolgozhatunk! Plug-and-play kiegészítőivel – melyek vagy kézzel vagy DMX-en keresztül is működtethetők – teljesen egyedi igényekhez is kiválóan alkalmazható. A 4kW-os teljesítményű HTI Lancelot-ok rendkívül keskeny, 2-5 fokos zoom optikája felülmúlhatatlan fényerejű – még 140m távolságban is 1000 lux megvilágítást biztosít! Ayrton – WildsunK25

A Wildsun™K25 egy új generációs mozgófejes fényvető, mely páratlan a piacon. Az Ayrton fejlesztői TV-operatőrökkel, és a legjelentősebb sportesemények videó-készítőivel együttműködve 2 év kemény munka után dobták piacra ezt a különleges világítási eszközt. A Wildsun™K25 ma az egyetlen olyan motoros mozgatású LED fényvető, amely képes a klasszikus Fresnel HMI 4000/6000 fényvetőkkel azonos fényáramot kiadni. A 217 db nagy teljesítményű LED chip összesen több mint 100 000 lumen fényáramot nyújt, így még a legnagyobb eseményeken is kompromisszum mentes megoldást kínál. Az Ayrton különleges, szilikon alapú, nagy hatásfokú optikát fejlesztett ki a Wildsun™K25 részére, így biztosítva a hosszú távon tökéletesen stabil fényminőséget.

https://www.youtube.com/watch?v=nvIFg2bC2BU&t=98s