Decemberben készült el az új ERICCSON irodaház, az Infopark új épülete, közvetlenül a Duna parton.

Az épület földszintjén két lift előtere kapott Barrisol feszített fóliás álmennyezeti világítást, illetve az épület közepén a fedett udvar melletti rész.  Ezen túl egy egyedi dizájnú (tervező Nagy Máté és Aspectus Architect Zrt. tervező iroda) függesztett, direkt-indirekten világító Barrisol lámpatestet is felszereltünk.

 Mérete 3,6 m X 3,6 m. Az egyedi alumínium váz szerkezetét a lámpatestnek a Zengővári Világítástechnika Kft. készítette el.  A lámpatest elhelyezése is kulcsfontosságú: az épület belsejében van egy üvegtetővel fedett udvar, az üvegtetőt pedig szintén üvegből készített tartó gerendák tartják (tervezője Stocker György – STOKPLAN ). Az üvegszerkezet alá lógatott lámpát így nem csak a földszinten tartózkodók csodálhatják meg. Az irodaház belső udvarára néző ablakaiból is, minden emeletről látható azok számára, akik kíváncsiak rá. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”3″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Bélyegképek megjelenítése]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]