[:hu]

A lényegéig lecsupaszított, modern formavilág és anyaghasználat jellemzi a csúcs technológiás millelumen lámpatesteket.

Az egyszerű kivitel luxusa teszi a tér világító díszévé a lámpát. A sallangmentes formai megfogalmazás utat nyit az érzések és az individuum kifejezése előtt. A minimalista lámpatestek kimagasló világítási funkcionalitással párosulnak, az esztétikum legmagasabb szintjével járulnak hozzá a komfortérzethez.

A millelumen létrejöttének alapgondolata a különleges, művészi értékkel bíró darabok alkotása volt, amelyek megjelenésükkel díszítik a teret, technikájukkal újraértelmezik a világítást. Az ökológia és a fenntarthatóság szempontjainak maximális érvényesülése nélkül ma nem hozható létre innovatív technológia- és anyaghasználat. Ezeknek az elvárásoknak ma kizárólag a LED-es lámpatestek felelnek meg. A fényvezérlés széles eszköztára biztosítja a funkcionalitás, a komfort és az esztétikum legmagasabb fokát. A kompromisszumoktól mentes minőséget az alumíniumnak, mint modern és sokarcú alapanyagnak a használata biztosítja.

A németországi gyárban kizárólag egyedi, rendelésre készített darabokat állítanak elő, amelyek megfelelnek minden tervezői és építész szakmai elvárásnak és kielégítik a tér-tervezők, belsőépítészek, designerek igényeit is.

A hazánkban a Lisys-Project Kft. által forgalmazott millelumen lámpatestek egyedisége összhangban áll a megrendelők különleges személyiségével.

[:]