Hosszú előkészítő munka után, szeptemberben végre elindult világítástechnikai webshop-unk:

www. light-shop.hu

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy partnereinket segítsük, hiszen:

  • irányított keresést követően, a saját asztaluknál ülve tudnak terméket vásárolni,
  • a megrendelt eszközöket nyitvatartási időben bármikor átvehetik,
  • online shopunk a nap 24 órájában nyitva van, így a beszerzés nincs időhöz kötve,
  • köszönhetően a futárszolgálattal történő kiszállításának a megrendelt berendezés kényelmesen, házhoz szállítással is megvásárolható

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, hamarosan az általunk forgalmazott márka termékeinek zöme megtalálható lesz árral vagy árajánlat kérési lehetőséggel. Az online boltban jelenleg ProLights, ProTruss, Tribe, Martin Professional, Wireless Solutions, City Theatrical, LDR és Zero 88 márkájú termékeinket találja meg, és teheti egy kattintással kosarába.

A honlap keresési funkcióit úgy alakítottuk ki, hogy több szempont alapján is megtalálhassa az Önnek legjobban megfelelő terméket. Ha elbizonytalanodik, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező színpadvilágítási szakembereink készséggel válaszolnak a kérdésekre. Sőt, előzetes egyeztetést követően teljes rendszerek tervezésében is készséggel segítenek.

A honlapon folyamatos tájékoztatást nyújtunk kedvezményes termékeinkről, készlet kisöprő akcióinkról. Ha feliratkozik hírlevelünkre, ezeket az információkat megküldjük emailcímére is, hogy első kézből értesülhessen.

Ha világítástechnikai berendezést keres beltéri- vagy kültéri színpadra, esetleg stúdióba, a light-shop.hu oldalon a legjobb helyen jár!