[:hu]

A Robert Juliat Dalis 860 300W-os LED-es aszimmetrikus horizontvilágítója méltán érdemelte ki tavaly a londoni Plasa innovációs díját elegáns, formatervezett külsejével, gyönyörű színkeverésével és egyedi optikai rendszerével. A 8 színű LED fényforrásoknak (piros, zöld, kék, királykék, borostyán, cián, meleg fehér és hideg fehér) köszönhetően a pasztell és telített színárnyalatok elképesztő mennyiségű variációja keverhető ki. Mind a 8 szín egyedileg szabályozható 8 vagy 16 bites módban, ezen kívül a vezérlés további 4 csoportra bontható.

A lámpatest számos vezérlési protokollal vezérelhető: DMX/RDM, Art-Net, sACN, MA-Net2. A Dalis egyedileg tervezett optikai rendszere olyan aszimmetrikus mikrotükröket alkalmaz, melyek a fényt egyenletesen szórják szét a vertikális felületeken, továbbá nagy fényerőt biztosítanak a teljes színspektrumban. A nagy áteresztő-képességű réteggel bevont biztonsági üveg optimális fényáteresztést biztosít.

A lámpatest ventilátor nélküli hűtési rendszerrel rendelkezik, biztosítva ezzel a tökéletesen csendes működést, így remek világítási eszköz mind színházak, mind televízió stúdiók számára.

[:]