[:hu]

A Barrisol feszített fóliáival a tervezőknek és belsőépítészeknek nem kell lemondani sem a minőségi világításról, sem a fantáziadús design megoldásokról. Az újdonságnak számító Barrisol mennyezeti feszített akusztikus fóliák használatával egyszerre lehet megvalósítani a homogén, egyenletes beltéri világítást  és a terem akusztikai tulajdonságának javítását a zavaró hanghatások, hangvisszaverődések kiszűrésével, amely különösen fontos szempont közösségi terekben, tárgyalókban és előadó termekben egyaránt.

Fontos kiemelni, hogy a technikai újítás nem megy az esztétika rovására, hiszen egyedi tervezésű grafikák nyomtatásával lehet a beltér díszévé tenni a világító testet és ezzel különleges hangulatot teremteni a helyiségben.

Könnyebbséget jelent, hogy bármely normál Barrisol fóliából lukak képzésével kialakítható akusztikus fólia. A fólia hangelnyelő tulajdonságát a lukak mérete és a lukak 1 négyzetméterre jutó száma határozza meg, amely segítségével különböző intenzitással lehet az adott frekvenciákat csillapítani, a hanghullámok energiáját termikus és mechanikus energiává alakítva

A Lisys-Project Kft. több éve foglalkozik Barrisol fóliák forgalmazásával és kivitelezésével. Az akusztikus és minden egyéb feszített fóliával kapcsolatban felmerülő kérdéseivel keresse nagy tapasztalattal rendelkező szakértő kollégáinkat.

[:]