[:hu]

Azok számára, akik ismerik a Leds-On termékeket nem jelentett nagy meglepetést, hogy újdonságaikkal – korlátvilágító profil, lépcsővilágító profil, világító ruhafogas – ők is megjelentek a Light&Building szakkiállításon Frankfurtban.

A Leds-On termékek minden egyes alkatrésze Európában készül és megfelel a kínainál sokkal szigorúbb európai termelési és minőségi szabványoknak. A gyártó folyamatos minőség-tesztelésnek és világítástechnikai elemzésnek veti alá az alumíniumprofilokat, hő-leadási méréseket, termikus kezelést, hőelvezetést, fényeloszlási optimalizációt végeznek a megfelelő hatékonyság elérése érdekében. Minden egyes Leds-On terméket OSRAM Duris LED modullal teszteltek, és ezért minden termékhez fényeloszlási görbe is segíti a tervezést. Szinten minden termékhez készült IES fájl is, mely alapján a DIALUX világítási szoftverben könnyedén lehet számolni.

A megfelelő hűtési tulajdonság és a gyorsabb hőelvezetés biztosítéka a megfelelő minőségű anyaghasználat. A LEDs-ON alu-profil anyagait kifejezetten LED használatra specifikálják és gyártják, így azok méretezésénél figyelembe veszik a súlyt, a hő leadást, valamint a LED-ek terhelését is.

A Leds-On profilok nem csak magas minőséget biztosítanak, de különböző kivitelezési megoldásaikkal minden világítással, belsőépítészettel foglalkozó tervező számára kreatív, esztétikus és modern megoldást kínálnak.

A Leds-On kiváló és kreatív megoldásaival kapcsolatban keresse a Lisys-Project Kft. szakembereit.

[:]