Rövidesen megnyitja kapuját a KIT, vállalatunk jelentős szerepet kapott az elektromos kivitelezésben.

Akik a Kálmán Imre Teátrum nevét hallják, talán tanácstalanul merednek maguk elé. Más a helyzet a Moulin Rouge-zsal. Ez a jól ismert éjszakai mulató lesz az Operett színház kamara színháza. Persze alapos átépítés után.

Az utóbbi években a pesti Broadway jellegzetes színfoltja már zárva volt, sőt a korábbi bérlő olyan alaposan lelakta, hogy teljes átépítésre szorul. A bontási munkákon már túl vagyunk, az új ízlés szerinti átépítés javában folyik.

Egy ilyen jelentős beruházás minden elemét a precíz tervek ellenére nehéz előre pontosítani, ezért menet közben sok minden változhat. Így például a csillárok, lámpatestek kialakítása is. Úgy tűnik a végleges megrendelői döntés ezen a fronton megszületett és a bemutatott prototípusok alapján már a gyártás is célegyenesbe fordult.

Az esztétikai megfontolások alapján kiválasztott lámpatestek világítási érdekességgel is szolgálnak. Egy színházi nézőtér világítás kényes pontja mindig a fényforrások folyamatos dimmelhetősége. Most olyan  LED-es fényforrásokat szerepeltetünk majd a csillárokban, falikarokban melyek az előzetes fényszabályozási teszteket kitűnően teljesítették.