Kíváncsi vagy hogy néz ki élőben, miben más, mint az elődje, milyen újdonságokat rejteget a grandMA3?

A régen várt grandMA3 vezérlő szoftver egy rugalmas, új koncepciót alkalmaz, amelyet az iparág vezető CAD szoftverével és a lámpatest gyártókkal közösen fejlesztettek ki. Ahogy az MA Lighting International-től megszokhattunk, figyelmük minden részletre kiterjed, minden igényt kielégítő a termékkínálatuk is.

A grandMA3 pult is széles termékválasztékkal rendelhető:
– full-size
– full-size CRV
– light 
– light CRV 
– compact
– compact XT

Az új vezérlőpultok kompatibilisek a grandMA2 konzolokon létrehozott előad

ásokkal. Lehetőség van vegyes rendszer kialakítására is, mert a grandMA3 full-size és light modellek mode2-ben való futtatás esetén kompatibilitás érhető el a GrandMA2 pultokkal.(Ez a funkció csak a grandMA2 3.4.0.2 szoftververziótól kezdve elérhető.)

És amit mindenképpen érdemes még megemlíteni:

  • a dinamikus hatások már nem korlátozódnak a csak modulált paraméterekre
  • hosszú élettartamú playback faderek jellemzik a teljes grandMA3 termékcsaládot
  • A grandMA3 full-size és light modellek hatalmas, multi-touch képernyő felülettel rendelkeznek
  • A szoftver onPC verziói elérhetőek Windows 10 és MacOS operációs rendszerekhez is

A grandMA3 kifinomult felhasználói felülettel rendelkezik, amely ergonomikus, de mégis teljes értékű. Az új képernyő-nézetek és a lejátszási elrendezés alapértelmezett konfigurációi teljes körűek, de személyre szabhatóak, és új szintű rugalmasságot biztosítanak felhasználók számára.

Az ördög a részletekben rejlik: a kifejezetten a pultra kifejlesztett gombok célj

a, hogy kielégítsék a legigényesebb felhasználók igényeit. A gombokat ergonomikusan optimalizálták a helytelen találatok csökkentése érdekében. A pult dupla enkóder kerekekkel rendelkezik, amelyek a felhasználók számára további funkciókat és a funkciók intuitív vezérlését teszik lehetővé. Az enkóderek funkció-leképezése személyre szabható, megkönnyítve ezáltal az egyszerű használatot és gyorsabb programozást

 

 

 

 

A grandMA3 túlnő a LAN korlátain, és képes hozzáférni WAN-hoz is. A szoftverfrissítések, a technikai támogatás, az online súgó is támogatottak a WAN-on belül.