A hajdani mulató, varieté, a Moulin Rouge helyén hamarosan új színház, a Kálmán Imre Teátrum nyílik meg Budapest kulturális főutcájában, a pesti Broadway-n, a Nagymező utcában. A Budapesti Operettszínház kamaraszínházaként debütáló játszóhely felújítása véget ért, és elindultak a próbák a mind építészetileg, mind színpadi technikájában is megújult színházban.

A Lisys-Project részvételével kiépült új beltéri világítási rendszer kinézetében hűen követi a klasszikus belsőépítészeti dizájn által diktált formákat, ugyanakkor technikai tartalmában korszerű, fényáramában is szabályozható LED fényforrásokat tartalmaz.

A színpad-világítási eszközpark is teljesen újjá épült, melynek összes eszközét cégünk szállította. A kiváló minőségű termékek hosszú és megbízható élettartamát a legjobb gyártók garantálják, többek között a Robert Juliat (fényvetők), a Martin Professional (effektfényvetők), az MA Lighting (fényvezérlés) és a Wireless Solution (vezeték nélküli vezérlési rendszer).

A Kálmán Imre Teátrum nyitó előadása 2017. április 20-án a legismertebb és legkedveltebb Kálmán operett, a 100 éves Csárdáskirálynő Broadway változata, a Riviera Girl lesz.