Ayrton lámpatestek az EXPO 2020-on

A Dubaiban, páratlan sivatagi környezetben rendezett, a világ figyelmére fél évig számot tartó EXPO 2020 körültekintő világítástervezést igényelt. A kiállítás központi rendezvény-helyszíne, az Al Wasl kupola rendezvény-világítási eszközparkjának kiválasztása több szakmai szempont értékelése alapján történt: a zord időjárási viszonyok és a kupola nyitott struktúrája miatt indokolt volt az IP65-ös védelem, a lélegzetelállító fényhatások biztosítására pedig elengedhetetlen volt a nagy teljesítmény mellett a beépített gazdag effektkészlet, valamint a karbantartásra rendelkezésre álló korlátozott idő és hozzáférés miatt a rendkívül megbízható működés.

Az eszközpark – egyéb fényvetők mellett – 182 db Ayrton Perseo S, 116 db Ayrton Domino S és 16 db Ayrton Huracán LT profilt tartalmazott. Az Ayrton lámpatestek kiválóan helyt álltak, és bizonyították, hogy az Ayrton-minőség még a legzordabb környezetben is a legmagasabb színvonalat képviseli.

Fotók: Ralph Larmann 

Az Ayrton termékek kizárólagos hazai képviseleteként forgalmazzuk a gyártó összes termékét, köztük a Perseo-t, a Domino S-t és a Huracán LT effektfényvetőket is.