[:hu]

A Martin VDO Sceptron termékcsaládjának tagjait a bérlő cégek elvárásai alapján, kimondottan kültéri igénybevételre fejlesztették ki. A 10-20-40 mm pixeltávolságú, vonalas kialakítású LED videómegjelenítő család könnyen cserélhető optikai kiegészítőkkel rendelhető, és rendkívül hatásos, egyedi élményt nyújt.

Mivel a Sceptron termékcsalád a Martin P3 Rendszervezérlő egységeivel kompatibilis, így azon keresztül elektronikusan és geometriai elrendezésében is könnyen konfigurálható, de a kisebb rendszereket a lefelé kompatibilis DMX porton keresztül is lehet kezelni.

A vonalas testbe integrált hálózati és adatátviteli kábelezésnek köszönhetően nagy számú VDO Sceptron-egység fűzhető fel egymáshoz egy kábelre úgy, hogy nem kell zavaró kábelkötegekkel és sok meghajtó egységgel számolnunk. Mindemellett a vezérlés és az áramellátás akár 50 méter távolságból is megoldható.

Előnyei:

  • nagyszámú, akár a telepítés helyszínén is könnyedén cserélhető optikai kiegészítők, melyek sokféle, lenyűgöző látványvilágot nyújtanak
  • rendkívül könnyű elektronikus és geometriai konfigurálhatóság
  • nagy fényerő, és optimális egyenletességre történő teljes színkalibrálás

[:]