[:hu]Kedves Partnerünk!

Az idei Budapest Music Expo Nemzetközi Audiovizuális és Zenei Kiállítás több szempontból is más, mint a tavalyi esemény volt. Szeretnénk mindenekelőtt minden Partnerünk figyelmét felhívni, hogy a kiállítás helyszíne megváltozott. A SYMA csarnokos évek után, idén a HungExpo Budapesti Vásárközpont ad otthont az eseménynek.

További újdonság, hogy idén a Lisys-Project Kft. már két helyszínen is vár minden kedves érdeklődőt október 7. és 9. között. Az egyik a G pavilon 8-as standja, ahol a korábbi években megszokott módon a látogatók nemcsak megtekinthetik a kiállított színpadvilágítási és hangtechnikai eszközöket, de kollégáink segítségével lehetőség lesz működés közben is kipróbálni, tesztelni a legérdekesebb újdonságainkat. Itt lesznek a Martin MAC Axiom Hybrid és Rush MH7 Hybrid intelligens lámpák, továbbá az újonnan képviselt ProLights színpadvilágítási márka kiváló ár/érték arányú termékei is. A hangtechnika területéről elsősorban a NEXO és a Yamaha Pro Audio aktuális berendezéseit mutatjuk be, többek között a GEO M6 mini Line-array-t, de a PS sorozat minden tagja is jelen lesz.

Az újdonságnak számító másik helyszín a G pavilon melletti nyitott területen felállított NEXO demo színpad lesz, ahol a cégünk, mint a NEXO magyarországi forgalmazója a zászlóshajó moduláris STM rendszer, valamint a GEO M6 mini Line-array rendszer első szabadtéri bemutatóját tartja. Itt lehetőség lesz akár a látogatók által hozott zenei anyag megszólaltatására is. A hangsugárzók megszólaltatását a Yamaha digitális (CL) keverője segítségével a NEXO univerzális erősítő rack-jei (NUAR) végzik.

A rendezvény ideje alatt kollégáink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre, de hosszabb, részletes egyeztetésre is várjuk az érdeklődőket VIP sarkunkban.

Találkozzunk október elején a Budapest Music Expo G pavilon 8-as standján, valamint a szabadtéri NEXO demo színpadnál.

Regisztráljon a Nexo STM demo élményre!

Tisztelettel a Lisys-Project Kft. munkatársai.[:]