[:hu]

A NEKO Lighting egy svájci székhelyű, dinamikusan növekvő, innovatív világítástechnikai gyártó cég. A vállalat termékei elsősorban belsőtéri világításra alkalmas lámpatest-családokból állnak, és kizárólag LED alapú fényforrással szállítják őket. A termék-családok nagyfokú modularitása igen rugalmas és hatékony felhasználást tesz lehetővé. Különlegesség, hogy még a LED-chipek cserélhetőségét is megoldották, így egy esetleges ilyen jellegű meghibásodás is percek alatt javítható.

A cég rendkívül nagy figyelmet fordít a minőségi fényvetők előállítására, ezért a termékekben Citizen gyártmányú LED chipek és Tridonic, valamint Meanwell márkájú meghajtókat használnak, így bátran vállalják minden termékükre az 5 éves teljes körű garanciát. A NEKO gyártmányaiban a neves svájci világítási konzultáns, Oliver KOENIGS dizájnját kombinálják a gondosan válogatott alkatrészekkel és a hatékony kínai gyártási háttérrel. Termékeik mindegyike rendelkezik a világítási tervezést megkönnyítő teljes körű világítási mérési fájlokkal, valamint az összes szükséges európai elektromos és biztonsági bizonylattal.

A Lisys-Project munkatársai örömmel felkeresik az érdeklődőket, hogy együtt kipróbálhassuk a NEKO termék-mintáit, és biztosak vagyunk abban, hogy kézbe fogva őket, Önök is meggyőződnek a forma, a tartalom és a praktikum harmóniájáról.

[:]