Az MA Lighting magyarországi képviselőjeként és szakmai partnereként idén tavasszal elindítottuk professzionális support szolgáltatásunkat. Célunk, hogy megteremtsük a lehetőségét minden MA Lighting pulttal dolgozó kollégának arra, hogy a színpadon a maximumot hozzák ki a pult adta lehetőségekből.

Október 24-én újra várunk minden érdeklődőt ingyenes, alapfokú MA Lighting kurzusunkra!

A program szakértői és a kurzus előadói az MA pultokkal több éve dolgozó Fóris István és Kiss Péter, aki az egyedülálló szolgáltatás szakmai vezetője is egyben. A nagy érdeklődésre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérünk, hogy jelentkezésed a kele.gabor@lisys-project.hu email címre küldd!

 

Akik már használják ezeket a pultokat és szeretnének maguk is szakértővé válni, kis csoportos, haladó szintű szakmai kurzust tartunk, a szaktudás szintjének megfelelően. Szakértőnk és kollégánk leutazik a megrendelő partnerhez és a 4 órás képzés alatt a megadott tematika alapján haladnak, majd az előre egyeztetett kérdéseket is mélységeiben kifejtik.

Az érdeklődéseket a support.pepe@lisys-project.husupport.pisti@lisys-project.hu email címeken várják szakértőink, de telefonos egyeztetésre is van lehetőség. Kiss Pétert a +36 30 990 0803 számon, míg Fóris Istvánt +36 70 366 0827 számon lehet elérni.