A Lisys-Project Kft. az MA Lighting magyarországi képviselőjeként és szakmai partnereként elindítja professzionális support szolgáltatását. A szolgáltatás beindításával cégünk célja, hogy megteremtsük a lehetőségét minden MA Lighting pulttal dolgozó kollégának, hogy a színpadon a maximumot hozzák ki a pult adta lehetőségekből. A májusban induló support program szakértői az MA pultokkal több éve dolgozó Fóris István és Kiss Péter, aki az egyedülálló szolgáltatás szakmai vezetője is egyben.

Felmérve az igényeket, összetett rendszert dolgoztunk ki: minden MA Lighting pult értékesítésekor ingyenes – termékismertetővel egybekötött – alapfokú oktatást tartunk, ugyanakkor azok számára, akik már használják ezeket a pultokat és szeretnének maguk is szakértővé válni, kis csoportos szakmai kurzust indítunk, a szaktudás szintjének megfelelően. Kollégáink leutaznak a megrendelő partnerhez és a 4 órás képzés alatt a megadott tematika alapján haladnak, majd az előre egyeztetett kérdéseket is mélységeiben kifejtik. Azok, akik még nem határozták el magukat, hogy részt vegyenek egy ilyen kurzuson, kérdéseiket feltehetik a Facebookon létrehozott zárt csoportban.

Az érdeklődést a support.pepe@lisys-project.hu, support.pisti@lisys-project.hu email címeken várják szakértőink, de telefonos egyeztetésre is van lehetőség. Kiss Pétert a +36 30 990 0803 számon, míg Fóris Istvánt +36 70 366 0827 számon lehet elérni.

Minden beérkező kérdés és válasz felkerül a zárt FB csoportba, ezzel is biztosítjuk, hogy a fontos információk minél szélesebb szakmai körhöz jusson el.