A ProLights márka gyorsan ismertté vált a költségérzékeny, de szemkápráztató látványra törekvő show műsorok, valamint a hosszútávon is megbízhatóan működtethető megoldásokat kereső színházak, kulturális- és művelődési központok világítástervezői körében.

A költséghatékony, magas technikai színvonalú, ugyanakkor megbízható ProLights eszközök versenyképes megoldást jelentenek még a kis költségvetéssel dolgozó bérlő cégek részére is.

Ha számít a méret, ha lényeges a helyigény, a JETBEAM 1 a jó választás. Nem kell kompromisszumot kötni sem a fény minőségében, sem a méretben, sem az árban. Minden várakozást felülmúl a teljesítménye.

 

A JETBEAM 2 fénye még a legjobban megvilágított színpadon is kiugrik. Telepített- vagy bérelt eszközként is ideális ez aminőségi üveg-lencsés, LED fényforrású effektfényvető.

 

A ProLights effektvilágítási márka kizárólagos hazai képviselője a Lisys-Project Kft.

A ProLights idén is bemutatja termékeit az áprilisi Prolight + Sound 2017 kiállításon. Ha ki is szeretné próbálni azokat, látogasson el budapesti bemutató termünkbe, ahol a termékbemutató közben kollégáink minden felmerülő kérdésre válaszolnak.