[:hu]

A Lisys név egyet jelent a minőséggel és a kreatív koncepciók szakszerű megvalósításával a kültéri világítás területén is. Több mint 30 éves szakmai múltra visszatekintő kollégáink mind a közszféra intézményeinek megbízásait (önkormányzatok, kulturális intézmények, önkormányzati cégek, állami vállalatok), mind magánvállalkozások felkéréseit (fővállalkozó cégek, villanyszerelő vállalatok stb.) sikerrel teljesítették. Munkatársaink kimagasló eredményei közé sorolhatjuk a Budai Vár, a Nemzeti Színház, a Parlament vagy a Margit-híd díszvilágítási rendszereinek tervezését és kivitelezését is, de cégünk büszke a Rákóczi híd új közvilágítási rendszerére is.

Professzionális megvilágítás nélkül köztereink, szobraink, építészeti alkotásaink a természetes fény eltűnésével sötétségbe burkolóznak. Élvezhetetlenné válnak esti sporteseményeink, balesetveszélyesebbé közútjaink. A környezet- és energiatudatos világítás tervezése ma már elengedhetetlen része bármely kültéri építészeti projektnek. Ez azon a felismerésen alapul, hogy nem kell szükségszerűen lemondani az építészet nyújtotta vizuális élményről naplemente után sem.

Filozófiánk, hogy maximális energiahatékonyságú, korszerű és a hosszú távú költséghatékony működtetés alapelveinek megfelelő világítástechnikai megoldásokkal álljunk elő. Cégünk a legmodernebb termékpalettával dolgozik. Többek között olyan gyártó cégekkel működünk együtt a kültéri világítás területén, mint a GE, Meyer, Philips, We-EF, Wibre.

[:]