[:hu]

Egy-egy művészi előadás során a maximális élmény kizárólag hang és fényhatások tökéletes elegyével érhető el. Vállalatunk színpadtechnológiai speciális területe épp erre koncentrál. Színház- és koncert világítási rendszerek, színházi hatáshang rendszerek és épülethangosítási rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozunk.

A színpadi hangosítás és hatásvilágítás sikere abban rejlik, hogy a közönség kompromisszumok nélkül élvezheti az élő produkciót. Termékkínálatunk kiterjed az egyszerűbb, kisebb rendszerektől az összetett, nagy teljesítményű professzionális hang- és világítási rendszerekig. Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött minden felmerülő problémára kreatív megoldást találnak, és a tervezéstől a kivitelezésen át a szervizelésig biztosítják a legmagasabb színvonalat. Csapatunk élen jár a legújabb digitális hangtechnikai és LED alapú világítási rendszerek tervezésében és szállításában.

Partnereink termékei kategóriájukban világszínvonalat képviselnek, sok esetben piacvezető helyet töltenek be. Nálunk a magas minőséget és hosszú távú megbízhatóságot a stabil gyártói kapcsolat garantálja, így partnereink között a következő cégek, gyártók találhatók meg: Ayrton, Camco, Compulite, LDR, Martin Professional, MA Lighting, Milos, Nexo, Robert Juliat, Rosco, Yamaha és Wireless Solution.

[:]