[:hu]

Örömmel tájékoztatunk, hogy már rendelhető a RUSH™ MH 6 Wash

Az izgalmas és innovatív RUSH™ MH6 Wash mozgófejes fényvető a szakmai berkekben méltán elismert RUSH PAR 2 RGBW Zoom alapjaira épül, a megbízható LED fényforrás és zoom rendszer ebben az esetben is a siker záloga.

Ideális esti színpadi előadásokra vagy más eseményekre. A RUSH™ MH6 Wash a 12 db 10W-os RGBW LED-del tökéletes színkeverést, valamint lenyűgöző 10-60º-os zoomot biztosít. Ezen kívül a fényvető elektronikus dimmerrel , stroboszkóp effekttel és a hőmérséklet-vezérelt ventillátoros hűtéssel rendelkezik, amely rendkívül csendes működést biztosít.

Martin RUSH a termék Managere mondta:
„Sikeres előrendelési időszakot zártunk. Már a korai fázisban sok megrendelés érkezett, rengeteg pozitív visszajelzést, megerősítést kaptunk. Ezek alapján meggyőződésem, hogy a RUSH™ MH6 Wash felveszi a versenyt a PAR 2 RGBW Zoom sikerével. Bizakodásra ad okot az ausztrál Show Technology 50 egység gyártására vonatkozó megerősített megrendelése is.”

Egy érzelmeket ébresztő megoldás

Működésünk célja olyan termékek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik, hogy segítségükkel élményeket közvetítsünk, érzelmeket ébresszünk. Kreatív megoldásaink mindezt biztosítják egy élő előadás nézőinek csak úgy, mint egy night club vendégeinek. A hatás sosem marad el. Benyomások, inspiráció vagy közönség-reakció, az eszközeinkkel mindez elérhető. Mi így járulunk hozzá új élmények születéséhez, így teszünk felejthetetlenné egy koncertet, emlékezetessé egy nyári színházi előadást. Ez az érzelmi kötődés tölti meg újra meg újra a nézőtereket.[:]