A Robert Juliat 2019-ben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A cég egy évszázada kötelezte el magát a kiváló optikai és ergonomikus tulajdonságokkal bíró, magas minőségű világítási eszközök gyártása mellett.

A Robert Juliat standján olyan kivételes LED profil fényvetőkkel találkozhat a látogató, mint a közelmúltban bemutatott Charles, vagy az Alice és OZ követő fényvetők. Az OZ a nagyobb távolságú, míg az Alice a közelebbi helyszínek kiváló fejgépe, amelynek fényereje összehasonlítható az 1200W-os fémhalogén társaiéval. Természetesen a kompakt méret a szokásos rendkívül csendes működéssel is párosul.

A díjnyertes Dalis termékcsaládot a Dalis Access 863 és a Dalis 964 Footlight képviseli a kiállításon, de a SpotMe fél-automata követőrendszer is bemutatásra kerül. A SpotMe egy 3D valós idejű követő rendszer, amely a Robert Juliat fejgépeket olyan innovatív megoldásként illeszti az előadásba, hogy a szereplők követésére szükségtelenné válik a színpadon kamerákat vagy érzékelőket elhelyezni.