19” rack-be szerelhető grandMA3 onPC rack-unit tökéletes választás a fix telepítésű világításvezérlési rendszer alapjaként. Megbízható back-up- egység lehet színházak, bevásárlóközpontok, TV/streaming stúdiók világításvezérlésében is.

A beépített Agenda funkciónak köszönhetően a rack-unit alkalmazhatóság köre még ennél is szélesebb: ha olyan önálló világításvezérlő rendszert keres, amely külső hatásra automatikusan futtatja a műsort (például vidámparkban vagy épületvilágításban), akkor érdemes megismerni a grandMA3 család új tagját.

A grandMA3 családtól már megszokott piacvezető minőség és a szolgáltatások, valamint a berendezések variálhatósága a rack-unit esetében is számos előnyt jelent a felhasználónak. A mindössze 19” méretű rack-unit a korábban már telepített grandMA3 onPC szoftverrel biztosítja a grandMA3 konzol összes funkcióját. Elég egy egér vagy egy billentyűzet, valamint 2 monitor csatlakoztatása, és máris vezérelhető 2 048 paraméter, ami további onPC berendezésekkel kiegészítve emelhető 4 096 vezérelhető paraméterig.

Ugyanakkor a rack-unit nemcsak egy megbízható, sokoldalú vezérlési megoldás, lejátszóként is optimális választás. Az összes releváns csatlakozó – DMX kimenet/bemenet, MIDI be/kimenet, Timecode és DC távirányító – már be van építve az azonnali használathoz. Ha a műsor programozott, külső hatásra indul és automatikusan fut, a grandMA3 onPC rack-unit tökéletes megoldás, bármilyen installációhoz.

https://www.youtube.com/watch?v=9szA7ZEdtFs

Kombinálja a grandMA3 onPC rack-unit-ot a grandMA3 onPC-vel és akár két grandMA3 onPC fader-rel, nem lesz gond sem a programozás, sem a műsorvezérlés. A rack-unit emellett teljes értékű és megbízható back-up egységként is működhet a grandMA3 világításvezérlő rendszerében.

Jellemzők

– Akár 2 048 paraméter valós idejű vezérlése – az előre telepített grandMA3 onPC szoftverrel együtt.
– 4 096 paraméterig bővíthető az onPC termékekkel
– 2 DMX kimenet, 1 DMX bemenet
– 2 külső multi-touch képernyő csatlakoztatható
– 1 belső multi-touch parancs képernyő
– 2 RJ45 csatlakozó
– 6 USB-csatlakozó
– Különböző vezérlő interfészek