[:hu]

A Wireless Solution AB, a világ első számú vezeték-nélküli DMX adatátviteli eszközöket gyártó vállalata kiemelkedő megbízhatóságú megoldásokat kínál. A világítástechnikai szakemberek és vezeték nélküli kommunikációval foglalkozó mérnökök által 2003-ban alapított cég tervezte és fejlesztette ki a kétszeres díjnyertes W-DMX rendszert, ami mára kvázi iparági szabvánnyá és szakmai fogalommá vált mindazok számára, akik magas minőségű, és minden alkalmazásban nagy megbízhatóságú vezeték nélkül megoldásokat keresnek.

Az idén Bakuban megrendezett Európa Játékok záró ünnepségén lélegzetelállító előadáson bizonyított ismét a legújabb, negyedik generációs W-DMX rendszer. Az 50 országból érkezett, 20 sportágban versengő 6000 sportember kiváló teljesítményét Európa-szerte sugározták. A helyszínen majdnem 70 000 ember élvezhette élőben a nyitó- és a záró ünnepség színvonalas előadásait.

A záró eseményen káprázatos jelenetek egész sorában gyönyörködhettek a nézők. Az előadás élvezeti értékét növelte, hogy a legmodernebb világítástechnikai-, videotechnikai- és pirotechnikai arzenált vonultatták fel. A záróünnep minden kétséget kizáróan legszebb momentuma a 900 fényvetővel megkomponált záró jelent volt. 230 fényvetőt W-DMX OEM chip-pel szereltek fel, melyekből 180 fényvetőt a színpad közepe fölé csörlőkkel felemelt hatalmas központi gömbcsillárra szereltek fel. 50 darab chip-el ellátott fényvetőt gyermekek tartottak a kezükben a színpadon. Egy negyedik generációs W-DMX F-1 jeladó elegendő volt a 230 fényvető DMX jellel történő zökkenőmentes és biztonságos ellátására, pedig a stadionban a TV-közvetítések és egyéb vizuál-technikai rendszerek miatt igen zsúfolt vezeték-nélküli jelkörnyezet jött létre. A teljes ünnepség alatt mind a 230 fényvető a megálmodott módon, tökéletes összhangban működött.

[:]