[:hu]

A tavalyi év az életünkben sok változást és újdonságot hozott. Büszkén számolunk be ezekről a folyamatokról, mert hisszük, hogy nem öncélú módosítások voltak, hanem egy folyamat kezdeti fázisai, és amelynek eredményeit partnereink is élvezhetik a közös munkák során.

Tudatos döntés mentén – reagálva a piaci igényekre – a cégben már korábban létrehozott, egymástól elkülönült üzletág-tevékenységeket – beltéri világítás, kültéri világítás és színpad-technológia – még szorosabbra fűztük, így azok egymást kiegészítve még magasabb szolgáltatást nyújthatnak partnereinknek egy-egy projekt tervezése vagy megvalósítása során.

Még a tavalyi év folyamán elkészült az új logónk, és ez alapján a fiatalos, lendületes arculat is kialakult már. Ezzel egy időben vágtunk bele a nagy sikerrel debütáló A Fény Mestere Díj 2015 szervezésébe is. A sok tennivaló csak számosabb lett az év végén, mert előkészítettük, hogy az irodánk átmeneti helyéről átköltözzön zuglói székhelyére. Az új épületben nem csak az irodák és tárgyalók kialakítására fordítottunk figyelmet. Termékbemutatóknak és szakmai továbbképzéseknek is kényelmes helyszíne lesz a Tengerszem utcai Lisys-Project irodaház.

A sort az új honlap elindításának hírével zárjuk. Hosszú idő után nem csak megújult – tableten és mobilon is élményt nyújtó – design-nal, hanem szerkezetében és tartalmában is frissülve indult el weboldalunk április végén. Szakmai hírekkel, referenciamunka-beszámolókkal és termék-innovációkkal találkozhatnak az érdeklődők a modernebb és felhasználóbarát www.lisys-project.hu oldalon.

[:]