[:hu]20160918_1214192016. szeptember 16-18. között a MAOE szervezésében ismét sok építész és belsőépítész tervező részvételével tartották meg a zsennyei találkozót, melynek mottója a professzionális építész és professzionális belsőépítő művész együttműködése volt.

Az a megtiszteltetés érte vállalatunkat, hogy francia partnerünkkel, a belsőépítészek által is rendkívül kedvelt Barrisol céggel közösen támogathattuk a rendezvényt.

A számos nívós építészeti-belsőépítészeti szakmai előadás mellett lehetőségünk nyílt a Barrisol legújabb termékeinek, köztük a nyomtatható Artolis® fólia-családnak, valamint a perforált, és egyben átvilágítható akusztikai megoldásoknak a bemutatására is. A Barrisol képviseletében Jacek Sliwinski üzletfejlesztési igazgató tartotta meg a nagy érdeklődéssel kísért előadást.

Cégünkről, valamint a belsőépítészek számára felajánlott világítástechnikai szakmai partnerségről Böröcz Sándor ügyvezető beszélt, mely partnerség megfogalmazását a világítástervezők és belsőépítészek közti jó példákat bemutató kis nemzetközi kitekintéssel fűszerezte. Sokak érdeklődését váltotta ki már a helyszínen „A Fény Mestere 2016” nívódíj kiírásának az ismertetése is.zsennye1

Már a konferencia alatt is felvetődtek olyan, az építészek és belsőépítészek asztalán lévő projektek, melyekben az ilyen irányú együtt-gondolkodás hozzáadott értéke ígéretes eredményekre vezethet.

Ezúton is bíztatjuk építész-belsőépítész partnereinket, hogy éljenek e
segítség nyújtotta előnyökkel – világítás-tervezési tapasztalatainkkal örömmel járulunk hozzá munkájuk sikereihez!

A Fény Mestere 2016 nívódíjról további részleteket a díj honlapján olvashat: www.afenymestere.hu

 

 [:]